luni, 27 decembrie 2010

Vizitatori misterioşi

Din când în când mă duc pe la unchiul. Stă în Ghencea Civil. Mă duc mai întâi pe la tata, tataia, sora mea mai mare şi străbunicii din partea lui tata, că sunt toţi la un loc. Aprind o lumânare, pun nişte flori, îi salut, vorbesc puţin cu ei, Dumnezeu să le lumineze calea pe unde-or fi acum. Şi spre ieşire mă opresc şi la unchiul. Vedetă la vremea lui, melodiile încă îi sunt difuzate pe câteva radiouri cu muzică românească. Aurelian Andreescu. Da, cu Copacul, cu Oameni, Maria, Tu eşti primăvara mea, etc.

De fiecare dată, dar de fiecare dată când ajung la el, găsesc flori noi şi lumânări arzând. Florile ca florile, dar lumânările mă surprind că întotdeauna sunt arzânde, adică cineva tocmai ce a plecat de la unchiul. Niciodată nu găsesc pe cineva la mormânt, să-l văd cum îşi face de lucru pe acolo.

Nu că vreau să reproşez. Doamne fereşte. Dar aş vrea să-l s-o să-i cunosc pe cei de bine care îşi mai aduc aminte de Aurică, care, chiar dacă din '86 nu mai e printre noi, încă mai are prieteni, fani. Că familie nu mai are. Nu aici.

Doresc pe această cale să le urez celor ce-l vizitează şi-i pun flori şi-i aprind lumânări, toate cele bune, multă sănătate şi un an nou liniştit.

Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele.
Digital Elf loves ya all

Related Posts :4 comentarii:

 1. Lolli

  Tu vorbesti serios?Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.I-am apreciat muzica...am crescut cu muzica lui.Tatal meu fan no 1.

 2. Digital Elf

  yeap, vorbesc serios. check this out: aurelianandreescu.ro.

 3. Freyja

  Si sa mai zica unii ca artistii adevarati au fost uitati de public...
  Si ca sa ma fac de ras complet, pot sa zic, in apararea mea, ca io cant Copacul in fiecare dimineata, pentru ca am CD-ul in masina :)

 4. Anonim

  Dragul meu, eu sunt fan Tu esti primavara mea.
  Nu tu, melodia

Trimiteți un comentariu

Exprimă-te cu încredere. S-ar putea oricum să nu citească nimeni :D