luni, 9 februarie 2009

Cur cu beu

Pe fundalul crizei financiare (în care eu nu cred, pentru că văd aglomeraţia de cumpărători de haine şi pantofi şi dulciuri care târâie după ei sacoşe uriaşe pline ochi şi căruţuri pline de băuturi care dau pe afară) oare să se întrezărească o şansă? Luminiţa de la capătul tunelului nu s-a reaprins încă, dar oare Doamne-Doamne ne dă în alt fel semne precum că vin vremuri mai bune?


Duminică după-amiază semnul s-a arătat Bucureştiului. Mulţimea de oameni ieşiţi la cumpărături s-a bucurat de minunăţia de pe cer, parcă încărcându-se de spiritualitate şi energie.. parcă toţi au devenit mai buni, mai umani, mai altruişti..

"Brâul Maicii Domnului", "Ştergarul Cerului", "Podul Soarelui", cunoaşte multe tradiţii în folclorul românesc: că cine bea din apa curcubeului trăieşte toată viaţa :)) sau că piatra de la piciorul curcubeului îi poartă noroc lui şi generaţiilor lui, sau că la piciorul lui se află o comoară nepreţuită...

Să fie aşa? La piciorul din stânga se află o clădire de ... cumpărături!

Să fie oare Carrefour salvarea noastră din criză?

Un semn divin? sau doar "un fenomen optic şi meteorologic care se manifestă prin apariţia pe cer a unui spectru de forma unui arc colorat atunci cînd lumina soarelui se refractă în picăturile de apă din atmosferă. De cele mai multe ori curcubeul se observă după ploaie, cînd soarele este apropiat de orizont" ?



Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele.
Digital Elf loves ya all

Related Posts :



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Exprimă-te cu încredere. S-ar putea oricum să nu citească nimeni :D