vineri, 19 decembrie 2008

Orgasm mondial

wow... participati si voi la orgasmul mondial? duminica 21-Dec-2008, la ora 14:04, toata lumea face sex! ca sa nu mai fie razboaie. pe bune? ne intoarcem la '70-ul make love not war si toti talibanii si pakistanezii si nord-coreenii si toti chinezii vor lasa dupa 14:04 armele ca treziti dintr-o stare de hipnoza in care erau comandati sa duca razboaie care mai de care. iti dai seama, ca s-au iscat intrebari de genul "la cat sa incep?", "cu cine am voie?", "singur pot?" si altele care daca stai sa te gandesti, de fapt au raspunsurile in tine insuti. poti sa incepi la 14:02 daca te tine 2 minute, sau sa incepi de cu seara daca ai cu cine... bai, ce mai tura-vura, fara alte comentarii, la 14:04 tre sa finalizezi! ai n-ai cu cine, ca incepi de ieri sau cu 5 minute inainte, nu conteaza. la 14:04 sa dai un orgasm afara.

dar frate, cum au putut astia sa stabileasca ora asta imposibila? duminica, o inteleg, toata lumea isi petrece duminicile in familie. dar dupa-amiaza la 2 ?? pai daca nu se culca copiii sa doarma dupa piureul cu snitel de pui de la pranzul de duminica? ii culci cu forta? nu puteau si ei sa puna de exemplu sambata seara la orele 23?

dar lasa ma, nu-i problema, daca nu pot sa ajut asta e, nu ajut. o sa stau de veghe, probabil cu ochii in televizor, asteptand sa ma loveasca suflul orgasmic care o sa inconjoare pamantul ca in sf-uri cand toate bombele cad la americani dar afecteaza intreg pamantul.

ce vroiam eu sa spuna neaparat aia in comunicat, acolo cu litere mici dar sa spuna, chinezii, mai ales chinezii, sa foloseasca metode contraceptive! mai bine si arabii, si africanii, si americanii, ca sunt toti destui. europenii pot sa nu foloseasca. altfel, in 2009 nu vor intelege oamenii de stiinta de ce va fi o explozie demografica care va duce pamantul intr-o noua era, o noua etapa a aglomerarii demografice care deja sufoca pamantul, biata terra care suporta toti cretinii...

deci atentie mare, ca din una poate da in alta... sa nu se opreasca razboaiele sa se duca soldatii sa lucreze in fabricile de pemparshi si biberoane...

Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele.
Digital Elf loves ya all

Related Posts :



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Exprimă-te cu încredere. S-ar putea oricum să nu citească nimeni :D