marți, 8 iulie 2008

Numere inmatriculare

ce-mi place mie ca sunt unii care dau bani pe niste numere de inmatriculare personalizate fara sens. de pilda, vezi o masina rosie cu numar "RED". sau una albastra cu numar "BLU". sau un audi cu numar "AUD". sau un bmw cu numar "BMW". super tare. dai o gramada de bani ca sa ce? ca sa-ti pui un numar de inmatriculare deosebit. si-ti pui culoarea masinii. sau brandul. :))

da, stiu ca isi permit, si ca nu cei 200mii ii fac pe ei ca au destui, dar ca nivel de inteligenta. cata minte sa ai sa te zbati la ghiseu acolo la inmatriculari sa completezi un formular, sa te zbati sa alegi 3 litere, care sa fie ceva atat de lipsit de originalitate?

ingenios mi s-a parut un ialomitean care si-a pus numarul 10NUT, si pe care chiar il cheama ionut.. asta o inteleg, a cuplat si numerele nu numai literele. sau, daca esti un tatic iubitor si faci fiicei tale de 18 ani un cadou frumos o masina noua si o personalizezi punandu-i numarul RLK de la raluca, sau MIH de la mihaela, sau ELA, sau ANA, o inteleg. il inteleg si pe ala de si-a pus 69SEX. bravo lui, asta vrea sa transmita, ca ii place 69 si a gasit si numarul disponibil. bv.

dar RED? sau BLU? sau AUD? sau MTZ?

sau jmecherii care isi pun numarul BOS? sau FBI? sau POL? sau SEN? cred ca intimideaza pe cineva, sau ca nu mai primesc amenda ca au nr de POL? sa fim seriosi.

bine, carcotasi vor fi intotdeauna si se vor tine clont ca oamenii astia isi permit banii, ca asa vor ei, ca le place foarte mult culoarea, sau brandul, etc... dar totusi.....

Related Posts :



2 comentarii:

  1. Anonim

    Intamplator sunt unul dintre cei care au un nr de inamtriculare "meltenesc" dupa unii si anume FBI. Dar ce multi nu stiu este ca aceste initiale vin de la numele meu si al tatalui meu. FRAT BOGDAN IOAN. De ce sa imi pun BIF, FIB, IBF sau orice alta combinatie, daca asta suna cel mai bine? Judecati singuri. :)

  2. Digital Elf

    :)) prietene, in primul rand nu te-am facut meltean, ci jmecher. cu jm mare. asta in primul rand ca practici furt de imagine: pt ca toata lumea, din cauza occidentalizarii romanilor, nu se va gandi ca te cheama cu initialele asa, ci se va duce cu gandul la institutia atat de bine cunoscuta noua datorita in special - hai sa recunoastem - filmelor americane. recunoaste ca si tu tot la asta te-ai gandit :)))
    eu in continuare nu inteleg de ce sa dai bani - oricat te-o costa, un mar, un ban, o suta, nu conteaza - pentru 3 litere fara noima? :)

Trimiteți un comentariu

Exprimă-te cu încredere. S-ar putea oricum să nu citească nimeni :D